lunes, 27 de enero de 2014

lunes, 13 de enero de 2014

Convocatòria a col.lectius el proper DIJOUS 16 de gener de 2014

MARXA DE LA DIGNITAT 22M 

Companyes, companys,


Diverses plataformes, organitzacions socials, assemblees de persones aturades i precàries, sindicats, partits polítics... estem organitzant una Marxa Estatal contra l'atur, la precarietat, les retallades i la repressió. 


Els objectius de la Marxa de la Dignitat 22M són: organitzar una mobilització massiva i contundent que faça palés el rebuig del conjunt de la societat a les polítiques socials, laborals, econòmiques i de tot tipus que practiquen els governs de la troica i treballar per un canvi de polítiques per unes altres que responguen als interessos del 99% de la població. És a dir, que és faça visible el gran malestar que hi ha a tot arreu per la situació que travessem i agrupar totes les organitzacions, persones i lluites compromeses amb el canvi social.


Una mobilització contra el pagament del deute; per l'ocupació digna; per la renda bàsica; pels drets socials; per les llibertats democràtiques i contra les retallades, la repressió i la corrupció. Una mobilització contra un sistema, un règim i uns governs que no ens representen.


Per fer-ho realitat, diferents columnes de persones eixiran de diversos territoris de l’estat per confluir a Madrid el 22 de març. Ací, al País Valencià, està constituït un grup impulsor de la Marxa de la Dignitat 22M des de fa mesos. Aquest, que està composat per un ample espectre d'organitzacions, està treballant, des de baix, de manera hortizontal i col·lectiva, per organitzar la presència valenciana en aquesta mobilització. Un grup obert a la incorporació de totes aquelles entitats i persones que vulguen fer-ho. 


Amb aquesta finalitat, i també per informar-vos detalladament de tot allò relacionat amb la Marxa de la Dignitat 22M, hem decidit fet una convocatòria a les plataformes socials, entitats, sindicats, partits polítics... el proper DIJOUS 16 de gener de 2014, a les 19 hores, als Locals Sindicals de la Universitat de València que es troben a l'Avinguda Blasco Ibáñez, 21 ( edifici al costat de la Facultat de Psicologia i antic Col·legi Major Lluís Vives). Ens agradaria comptar amb una representació de la vostra organització i que us incorporareu al grup impulsor. 


També us informem que el proper DIVENDRES 31 de gener, a les 19 hores, a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València, tindrà lloc un acte de presentació de la Marxa de la Dignitat 22M al qual també uns convidem a participar.

http://marchasdeladignidad.org/